Žive opeke

Kako lahko podprete naše deloFotografije

 

V aprilu 2008 je bilo veliko veselje v Domu Bratstva zaradi obnovljenega, dograjenega in blagoslovljenega Doma. Opeke, ki so postavljene, imajo svoj namen. In namen teh opek in zidov ni, da bi bili nanje ponosni, pač pa ta, da je v njih čim več življenja. Seveda skrb za Dom Bratstva in redni stroški, vzdrževanja ter druga nujna dela prinašajo tudi račune. Zato bivanja v Domu Bratstva ni mogoče ponuditi zastonj. Za marsikoga izmed članov Bratstva je strošek hrane in bivanja prevelik, pa tudi pot do Zaplane predraga. Zato imamo fond »žive opeke«, saj želimo s temi darovi omogočiti, da bo Dom Bratstva res živ in dostopen vsem bolnikom in invalidom.

Če ste pripravljeni prispevati »živo opeko« k našemu Domu Bratstva, potem vas povabimo k darovanju 20,00 € za eno »živo opeko«. Seveda lahko darujete tudi le za pol ali četr opeke. Dar lahko nakažete s plačilnim nalogom. Tu so podatki:

KRŠČANSKO BRATSTVO BOLNIKOV IN INVALIDOV

Tabor 12, 1000 Ljubljana

št. računa oz. IBAN: SI56 0201 4025 6229 150

sklic oz. referenca: SI00 004-2013

bic banke: LJBASI2X

koda namena: CHAR – dobrodelno plačilo

namen plačila: Dom Bratstva – živa opeka

Če se težko znajdete v številkah bančnega računa, potem pokličite ali pišite na kontakte, da vam pošljemo plačilni nalog. Če želite, bomo vaše ime tudi objavili med darovalci na naši spletni strani. Že vnaprej hvala vsem, ki se boste našemu povabilu k daru za »živo opeko« odzvali!